May & June Review – dat was op de reisblog

Ik heb de afgelopen twee maanden veel tijd offline doorgebracht. Lange zomerdagen, hete temperaturen, veel frisse lucht en verkenningen stonden op mijn agenda tijdens de zomermaanden. Ik heb uitstapjes gemaakt naar Berlijn, Freiburg, Basel, Frankfurt en het Noordzee-eiland Norderney. Ik vierde mijn verjaardag en wandelde met lama's op de Lüneburger Heide. En ik heb veel nagedacht over sociale media, blogs en demonstraties.

[Dieser Beitrag enthält Werbung – ohne Auftrag | Affiliate-Links*.]

Keulen – vliegbezoek aan de Rijn

Flora Keulen Travel Blog

Fantastisch mooi: een wandeling door de flora in Keulen.

Op mijn weg van Hamburg naar België maakte ik een stop op de Rijn. In Keulen was het zo heet tijdens mijn bezoek dat mijn dag uitsluitend bestond uit het springen van een ijssalon naar een ijssalon.

Meestal ben ik in de Agnesviertel en im Belgische wijk gestopt. Ik heb schaduw onder de roze bloeiende kastanjebomen in de botanische tuin rond de flora gezocht. En aan de Rijn ben ik door de sculpture Park slenterde – ijscursus natuurlijk.

Eigelsteintorburg Keulen reisblog

Een beker geluk met het oog op de Eigelsteintorburg in Keulen.

Trouwens, behoorlijk goed ijs is verkrijgbaar bij Keizerlich. En heerlijke bevroren yoghurt aan de ketting Yomaro, Niet typisch Kölsch, maar absoluut heerlijk. Bedankt, Anna voor de tip!

Ik bleef in de Linder Hotel Dom Residence, Functioneel en voldoende voor een minitrip. Ik heb geboekt op booking.com *. Hier vertel ik je mijn tips voor Keulen.

Wallonië – ontspannen ontdekkingstocht door het zuiden van België

Wallonië België Reisblog

Hoogste gin-genot met zicht op Namen.

Van Keulen ben ik samen gereisd België Toerisme Wallonië in het kleine buurland. Ik ben al een paar jaar fan van België. Wallonië is nog steeds een echte insider-tip. Ik heb mooie hoeken leren kennen: Namen is een geweldige stad voor een stedentrip en de Ardennen zijn wild en romantisch. Ik heb mezelf hier in deze twee blondies bedekt:

België reisblogger

Een gelukkig paardenmeisje in België. Ik bracht mijn jeugd door met paardrijden. Het is weer tijd om in het zadel te slingeren.

Dat was een geweldige organisatie persreis en ik was de enige blogger onder journalisten die me redelijk goed sloeg, denk ik.

Hier vindt u mijn impressies en reistips voor Wallonië.

Bansky in Saarland en Karl Marx in Trier [Artsy SPOTS]

Bansky Cawston Snowwhite

Bansky's Sneeuwwitje

Er zijn momenteel grote tentoonstellingen in de regio Greater Saar-Lor-Lux.

Werelderfgoed Völklinger Hütte im Saarland is opnieuw toegewijde Urban Art en toont foto's van de officiële Bansky-fotograaf Barry Cawston, De tentoonstelling "Banksy Dismaland & Others – Foto's door Barry Cawston"Tot 4 november te zien.

in Trier de 200ste geboortedag van Karl Marx wordt gevierd. Tot 21 oktober, de staatstentoonstelling "Karl Marx 1818-1883. LEVEN. FACTORY. TIJD. "De beroemde stadzoon.

Je vindt passende reistips voor je bezoek in mijn artikel Trier – een dag in de metropool van de Moezel.

Aantekeningen uit het dagelijks leven: zomer in Hamburg en nieuwe Foodie SPOTS

Alster Hamburg Travel Blog

Bijna goedkoop: zonsondergang op de buitenalster.

Hoewel de oogst lijdt onder het droge weer, is Hamburg gewoon een heel andere stad als de zon schijnt. En de zon was overvloedig in mei en juni. Ideale omstandigheden voor lange wandelingen op de Alster en de Elbe, fietstochten en data met ijskoffie met vriendinnen.

Reistips voor Hamburg

Een hoogtepunt op het verjaardagskind! Latijns-Amerikaans verjaardagsdiner in Hamburg.

Ik heb deze Foodie-spots in Hamburg geprobeerd:

  • Burger eet bij Samy DeLuxe, eh in het restaurant Find Eating BBQ DLX in Karoviertel
  • IJskoffie in het Hanging Out Café in de Grindelviertel (in de Abaton-bioscoop)
  • Latijns-Amerikaanse verjaardagsmaaltijd bij Maria Magdalena in Ottensen

Voor meer bijen op balkon en nieuwe schoenenkast

Balkon tips blog

Tassen vol met bloemen. Mijn balkon is klaar voor de zomer.

Ik heb mijn stadbalkon voorzien van nieuwe bloemen. Daarvoor reed ik extra in een kinderdagverblijf en rommelde een paar hardwarewinkels.

Organische kruiden zoals citroenverbena, Peruviaanse salie, tijm, rozemarijn en lavendel, aardbeiplanten en bijenvriendelijke bloeiende planten sieren nu mijn bloembakken.

Soms, wanneer mijn hoofd niet wil, zoek ik naar banen waar ik iets nieuws kan doen met mijn handen en mijn kracht.

In de winter zijn dit meestal breiprojecten, in de zomer eerder ambachtelijke projecten. In juni heb ik mijn bestaande schoenenkast uitgebreid. Op eBay-advertenties vond ik een tweede schoenenkastmodel dat ik opnieuw had gemodelleerd. Een geweldig gevoel om dingen opnieuw te gebruiken en iets nieuws te creëren.

Het grootste deel van mijn inspiratie voor huisverbetering is op Pinterest. Ik heb mijn thuisverbeteringssessie gedeeld in mijn Instagram-verhalen. Volg je heerlijke SPOTS op Instagram?

Alles over bloggen

In de afgelopen paar weken heeft bijna alles in de blogsfeer gedraaid rond gegevensbescherming, waarschuwingen, sluikreclame en co. Ik werk ook intensief met de hindernissen en struikelblokken. Je leert tenslotte nooit.

Maar wat me nog meer stoort, bijna vervelend, zijn geen nieuwe wetten. Maar vooral blogger-collega's die zich met verkeerde cijfers versieren.

Als het op cijfers aankomt, verwijs ik naar de blogstatistieken, met andere woorden, hoeveel mensen mijn blog bezoeken, hoe lang ze op mijn website blijven en hoe mijn blog is gevonden.

Dat de aantallen variëren volgens de analysetool is normaal. Als u in mediakits echter getallen opgeeft die twee of zelfs drie keer zo hoog zijn, wordt grijs haar groter. Beweren dat ze zelfverklaarde beïnvloeders bovendien het meeste verkeer van Instagram zouden krijgen, waardoor het een huiveringwekkend probleem is. Vooral als de volgnummers niet in de dubbele cijfers staan.

Maar goed, elke jeck is anders.

Verkeerde Fuffziger

Ik begrijp het volledig wanneer iemand niet met gegevens wil werken of analytische hulpmiddelen zoals Google Analytics wil gebruiken. Er zijn altijd twee kanten aan een munt, en vooral als het gaat om persoonlijke gegevens, moeten website-eigenaren zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden.

Als je niet mee wilt werken, moet je alles verwijderen wat met statistieken te maken heeft en gewoon bloggen op basis van je humeur.

Als u echter serieus wilt samenwerken, worden hotels getest of zelfs opdracht gegeven om bestemmingen te verkennen en deze bestelling heeft ontvangen, omdat hij adverteert met cijfers die zijn blog niet gooien, ja, zou moeten zijn, … zich uitgebreid bezighouden met het probleem, zijn tools correct configureren of over het algemeen voorzichtiger spreken over zijn aantallen.

Overigens zie ik dezelfde opgehoopte vraag bij PR-bureaus. Op het eerste gezicht moeten ze niet alleen vertrouwen op volgernummers, maar ook intensief omgaan met hun toekomstige partners. Soms is minder meer. En samenwerking op ooghoogte is altijd een geven, een nemen en vooral een wederzijdse ondersteuning.

Dus stoom wordt afgevoerd, die eruit moest.

De volgende blogartikelen zijn verschenen op heerlijke SPOTS:

Netflix-tip – Het bos

De nieuwe Netflix-serie Het bos speelt in de Franse Ardennen. Na het verdwijnen van een meisje uit het dorp komen verontrustende geheimen aan het licht.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *