Andrea te voet: eerst Zwitserland en dan de wereld

Vandaag kunnen we je voorstellen aan een andere avonturier: Andrea Erne wil de wereld te voet verkennen. Nadat hij net zijn geboorteland Zwitserland heeft doorkruist, is hij van plan de volgende wereld rond te reizen.

Wat hem beweegt, lees je in ons interview. Laat een reactie achter!

Vertel ons iets over jezelf

Om mezelf even voor te stellen, mijn naam is Andrea Erne, ik ben 23 jaar oud, ik ben opgeleid als kweker – een exotisch beroep dat een specialiteit is onder tuiniers. Ik heb altijd een diepe passie gehad voor dieren, planten, de natuur en het milieu.

Mijn hobby’s zijn skiën, fotografie en bergbeklimmen. Mijn grootste passie is wandelen. Ik kwam om te reizen door mijn innerlijke nieuwsgierigheid en mijn verlangen om uit mijn comfortzone te stappen en mijn constante verlangen om blootgesteld te worden aan nieuwe prikkels.

Mijn website is momenteel onder constructie, dus op dit moment wil ik de link naar mijn crowdfunding-site met u delen. Daar kun je meer te weten komen over mijn volgende en grootste project tot nu toe.

Facebook: Andrea Erne
Instagram: de wereld rondlopen
Crowdfunding: https://ibiy.net/AndreaErne

Waar heb jij de mooiste zonsondergang meegemaakt?

Het is moeilijk om te beslissen wat mijn mooiste zonsondergang was, want er waren er talloze die ik tijdens mijn reis heb gezien. Ik heb er toch een voorbeeld uitgehaald. Dit is een bijzonder mooie avondstemming, waarin ik in mijn tent zat en genoot van het uitzicht terwijl ik door Zwitserland liep.

Wat is jouw favoriete manier van reizen en waarom?

Hiervoor heb ik een kort en bondig antwoord. Ik reis verreweg het liefst te voet, want er is geen andere manier om het leven en zijn omgeving zo intensief waar te nemen.

Wat was je meest memorabele moment tijdens het reizen en wat maakte het zo speciaal?

Mijn meest onvergetelijke moment tot nu toe was toen ik aankwam bij de westelijke grens van Zwitserland en me realiseerde dat ik mijn bestemming had bereikt en mijn eigen thuisland te voet had doorkruist. Het was heel bijzonder omdat ik iets had bereikt dat voor mij persoonlijk heel belangrijk was.

Mijn drive was om mijn eigen vaderland te voet te verkennen en beter te leren kennen. Ik heb veel mooie momenten meegemaakt die ik zeker niet snel zal vergeten. Bovendien had ik een kleine kinderdroom vervuld door dit project te doen.

Wat zijn jouw top 3 ultieme reisgadgets en waarom?

Mijn mes, want het heeft veel toepassingen en is bijna onmisbaar voor minimale basisuitrusting. Mijn vuurstaal, want vuur maken is een van de meest fundamentele dingen en heeft veel bijgedragen aan de menselijke ontwikkeling. Mijn kookgerei omdat het waterzuivering en voedselbereiding gemakkelijker maakt.

Wat was je grappigste of mooiste ervaring met een dier?

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *