Breng de nacht door in het Tiny House on the Eider

De wind zwaait in de lichtjes, buigt takken, wervelt het gebladerte en stoot iets omver. Hoe dan ook, op de weide achter mijn piepkleine huisje loopt een kudde koeien rustig rond. Met tussenpozen verschijnen ze achter de struiken voor mijn raammuur.

De deur wil niet open blijven, de wind sluit hem. Dus ik maakte het me gemakkelijk op de bank, benen omhoog, muziek aan. Googlede een paar teksten, zong mee. De taalverscheidenheid in “Amours d’été” van Branko en Pierre Kwenders leek mij ook geen belemmering.

Dan is het weer stil, de nacht valt over Delve, de camping en de Eider. Het regende niet meer, maar de wind heeft nog steeds een enorme behoefte aan melding en snelt door bomen en struiken. Af en toe rammelt er iets door het huis, hoor ik daar voetstappen? Nee, misschien zat er een vogel in de versiering. Omdat het Tiny House vol zit met potplanten rondom, binnen en buiten.

Dus ik hang rond op de bank en koel mijn knie. Helaas was ik die ene stap in het midden van het huis even vergeten toen ik naar boven wilde om het raam boven het bed te sluiten. De trap scheidt de woonkamer van de iets hogere keuken en eetkamer.

Alles was doordacht

Elke centimeter van de beschikbare ruimte wordt optimaal benut. Alleen mijn knie doet pijn nadat hij iets te stormachtig de houten vloer heeft geraakt. Het zal waarschijnlijk over een groot gebied van kleur veranderen. Ik heb het fietsen voor morgen al afgezegd, ook al staan ​​er twee fietsen naast het huis en valt er veel te ontdekken, zoals natuurgebied Delver Koog. Of de Eider, die op een bochtige manier rond Koog en Dorf slingert.

Ik heb mijn allergie voor inductiekookplaten overwonnen om pasta te koken. Ik wil alles testen in het Tiny House. Onafhankelijk leven in de kleinste ruimte. Bestaat er eigenlijk een Duits woord voor tiny house? Mini-huis klinkt minder charmant. Ik noem het peperkoekhuis, ook al moet je het niet eten.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *