zoete dumplings gevuld met fruitige en zure rabarber

Reisblog Staedtetrips Fernreisen

Alleen al aan dumplings denken, doet me watertanden. En er is nauwelijks een knoedelrecept dat ik nog niet heb geprobeerd. Of het nu zoet of pittig is, dumplings gaan op elk moment van de dag of in het seizoen, omdat ze ongelooflijk veelzijdig zijn. Zelfs mijn grootmoeder verwende me met zelfgemaakte abrikozen- en pruimenbollen, waar ik altijd naar uitkeek als een klein kind, zelfs als volwassene.

Nu in het voorjaar is het rabarbertijd. Dus waarom tover je geen heerlijke dumplings tevoorschijn met deze zoetzure groenten, dacht ik bij mezelf. Als je van rabarbercake houdt, dan val je ook al na de eerste hap voor deze dumplings. Ze zijn een heerlijk toetje, maar deze smakelijke dumpling variant is ook ideaal als hoofdgerecht of taartvervanger. En als je geen rabarber bij de hand hebt, kun je net zo goed aardbeien, abrikozen of pruimen gebruiken. Maar nu allereerst veel geluk en veel plezier met het koken van mijn knoedelrecept!

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *