Camper particulier huren: wat is camper delen?

Reisblog Staedtetrips Fernreisen

Veel reislusten en avonturiers dromen ervan, de droom van hun eigen camper en de levensstijl die daarbij hoort. Uitgerust met uw persoonlijke huis op vier wielen, ligt de hele wereld aan uw voeten. Gewoon wegrijden, altijd in de zon en in je eigen tempo. U hoeft niet van tevoren een hotel te boeken en u hoeft geen vooraf gepland reisschema te volgen. Als je het op de ene plek bijzonder goed vindt, dan blijf je langer, als je het ergens helemaal niet leuk vindt, rijd je gewoon door, naar de volgende verlangende bestemming.

Sinds ik mijn Bulli heb, heb ik echt van deze onafhankelijke en zelfbepaalde manier van reizen leren houden. Ik heb zelfs mijn baby zelf uitgebreid, de houten planken voor de binnenbekleding met mijn eigen handen bewerkt, gezaagd en geschuurd en ook het gehele ontwerp van het meubel en de aankleding zelf uitgevoerd. Ik moet toegeven dat het beheersen van zo’n buitengewoon project je heel trots maakt en daarom voel ik me echt thuis in mijn melkkoffiebruine T3, zelfs als ik niet thuis ben. Twee jaar geleden hadden we onze vuurdoop tijdens mijn roadtrip naar Mostar in Bosnië, naar het schiereiland Peljesac in Kroatië en naar de baai van Kotor in Montenegro. Sindsdien zijn we de allerbeste vrienden.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *