Golden Hill Touches door Nicole Boehm: Boekrecensie

Reisblog stedentrips verre reizen

Een vervallen ranch in de buurt van het slaperige stadje Boulder Creek op het uitgestrekte en prachtige platteland van Montana, twee harten die voorzichtig met elkaar verzoenen, en het ambitieuze plan om het oude familiehuis in een geheel nieuwe pracht te herstellen, ondanks veel tegenstand van de dorpelingen. Klinkt dat niet als veel potentieel voor een absoluut feelgoodboek voor jou? Het is niet zo dat ik alleen fantasieboeken lees. Voor een mooi geschreven liefdesverhaal negeer ik soms de heksen, elven en prinsen. Vooral wanneer het boek zich afspeelt in een omgeving die reislust en inspiratie opwekt zoals Montana, en ik tijdens het lezen op reis kan gaan.

Nu zal ik je vertellen waarom ik het verhaal over Parker, zijn jeugdliefde Clay en de Golden Hill Ranch echt magisch vind, en waarom ik denk dat Golden Hill Touches ook regelmatig een glimlach op je gezicht zal toveren!

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *