Hoe reizen ons leven verrijkt

Lezers stellen zich voor: Janine, wereldontdekker in januari

Yay – ons eerste interview met de wereldverkenner in 2020! Janine vertelt ons waarom reizen zo ongelooflijk verrijkend voor haar is. Hoe en waarom verrijkt reizen je leven? Wij verheugen ons op uw reactie!

Over het project "World Explorer of the Month"

We hebben nu een echt geweldige en enorme community met u en onze andere lezers. Je kent ons al redelijk goed. Maar we kennen je helemaal niet!

En omdat we vinden dat we dit dringend moeten veranderen, hebben we de categorie "World Explorer van de maand" geïntroduceerd. In een interview zullen we de onze vandaag presenteren Wereldverkenner van de maand januari voorheen.

Vertel ons iets over jezelf.

Janine is World Explorer van de maand voor 202 januari

Ik ben Janine, ik ben 35 jaar oud en ik woon in Walldorf met mijn man en twee kinderen. Ik werk daar voor een bekend softwarebedrijf.

Als balans voor de kantoorbaan, liet ik mijn creatieve stijl de vrije loop, omdat ik graag dingen met mijn handen doe. Mijn grootste passie is echter reizen en foto's maken. Wat prachtig gecombineerd kan worden!

Een paar jaar geleden begon ik mijn blog Travelsnapshot om de foto's, ervaringen, routes en tips met anderen te delen.

1. Waarom is reizen belangrijk voor u?

De liefde voor de zee van Janine, onze wereldontdekker van de maand januari

Als kind hield ik van het lezen van de atlas en op zoek naar de meest verre en exotische bestemmingen. Mijn ouders namen me altijd mee op reis, dus het was heel duidelijk dat ik uiteindelijk zou lijden aan chronische reislust. Ik mis vooral de zee en trekt me altijd op magische wijze aan.

Ik verlang er echt naar om iets nieuws te zien en te ontdekken. De wereld is gewoon fantastisch en ik wil er zoveel mogelijk van zien en deze schoonheden voor altijd vastleggen op foto's. Ik vind het niet erg om in korte tijd veel te zien.

Nieuw-Zeelandse landschap

Integendeel, ik put veel uit de hele ervaring en plan ook onze reizen zodat we veel landschapshighlights opnemen. Deze indrukken geven me veel kracht en ik kan mijn batterij opladen. Een pakketreis is daarom helemaal niet mijn ding.

2. Welk land of plaats vond je tot nu toe het leukst?

Nieuw-Zeeland als gezin

We hebben onze droom waargemaakt in 2019 en een reis rond de wereld gemaakt tijdens ouderschapsverlof. Het hoogtepunt van deze reis was absoluut ons verblijf van 6 weken in Nieuw-Zeeland. Het land heeft ons volledig opgewonden. Zoveel variatie en zo mooie natuur maken het een absoluut paradijs!

We hebben echt veel gezien, maar je hebt zelden alles tegelijk: geweldige stranden, met sneeuw bedekte bergen, gletsjers, fjorden, jungles en watervallen. En in combinatie met de camper, wat eindeloze vrijheid betekent, was het de mooiste reis tot nu toe.

Dat was onze eerste ervaring met de camper en we wisten niet zeker of we het leuk zouden vinden. Maar het was gigantisch en we missen onze camper bijna elke dag!

3. Vertel ons over uw meest memorabele reiservaring.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *