Vienna House Easy Pilsen bij de Hotelcheck


De West-Boheemse stad Pilsen staat al lang op mijn reismand. Ik ben blij dat ik nu de stad kon bezoeken. De Capital of Culture 2015 kan niet alleen bier brouwen, maar ook de poppen laten dansen. Waarom? Je zult het in de mijne ontdekken Reistips voor Pilsen, Tijdens mijn verblijf in Pilsen verbleef ik in het Vienna House Easy Pilsen – en ik zou dit hotel graag hier aan u voorstellen.

Locatie van Vienna House Easy Pilsen

Als ik met mijn auto voor het hotel stop, ben ik een beetje verrast. Direct aan een hoofdweg. Wel, dat zou me iets moeten geven. Ik parkeer mijn auto eerst in de verbonden ondergrondse parkeergarage.

De locatie maakt het een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Slechts 8-10 minuten moet ik naar het centrum lopen.

Een ander doel tijdens mijn stedentrip naar Pilsen is zelfs naast de deur: de Pilsener Urquell-brouwerij.

Wanneer heb je een van de grootste brouwerijen ter wereld als directe buur? Hier in Pilsen. Het treinstation ligt op slechts een steenworp afstand van het hotel.

EN - 300x250
EN - 970x250

Na mijn eerste nacht in het Vienna House Easy Pilsen, kan ik zeggen: het hotel heeft een goede geluidsisolatie, dus ik heb niets gemerkt van de straat.

Kamers in het Vienna House Easy Pilsen

De kamers zijn ruim en modern met rode, zwarte en witte meubels en accessoires. De bedden vond ik erg prettig, dus ik heb prima geslapen.

Het hotel heeft kleine voorzieningen voor de gasten. Dus ik geniet er erg van, als ik na mijn aankomst eerst koffie of thee in de kamer kan bereiden. In het Vienna House Easy Pilsen is er een kleine selectie die niets te wensen overlaat – het warme water dat ik zelf in de ketel maak.

Het sanitair is modern en schoon. Cosmetische producten helpen, als u iets vergeten bent of uw eigen producten uitgaat. Haardroger en make-upspiegel zijn standaard in de badkamers.

Ontbijt in het Vienna House Easy Pilsen

Ik slaap 's morgens goed in de ontbijtzaal en ben verrast. Het ontbijtbuffet is erg groot en van zeer goede kwaliteit. Hier vindt iedereen iets naar zijn smaak.

De service is zeer voorzichtig: alles is zeer goed voorbereid voor de gasten en als een eten of drinken niet langer beschikbaar is, zal het snel worden opgevuld.

Meer indrukken van Vienna House Easy Pilsen

De eerste goede indruk van het hotel dat ik al had bij binnenkomst. Een moderne lobby verwelkomde de gast. De receptiemedewerkers waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Dus een hotelverblijf maakt vreugde.

Een kleine Dehli voorziet de gasten in het hotel van klein voedsel. De goed gevulde hotelbar nodigt u uit om 's avonds te blijven hangen om de ervaringen van de dag te bekijken.

Conclusie voor mijn verblijf in het Vienna House Easy Pilsen

Ik kan dit hotel alleen maar aanraden en zal opnieuw boeken als ik naar Pilsen kom. Dit hotel heeft me overtuigd.

EN - 728x90

Ik vond de locatie vooral aangenaam na een avond op een klein bierfestival te hebben doorgebracht op het terrein van de Pilsener Urquell-brouwerij. Slechts een korte over de voetgangersbrug en ik kon comfortabel na het verkeer van sommige bieren in bed vallen.

EN - 250x250

Speciale pluspunten in dit hotel voor mij zijn de centrale locatie, het vriendelijke personeel, de moderne inrichting en het zeer goede ontbijt.

Website naar het hotel