World Explorer September: Nathalie over werk en reizen in Japan

Lezers stellen zich voor: Nathalie, wereldverkenner in september

Nathalie vertelt ons hoe ze van de trap viel tijdens haar werk en reizen in Japan en hoe het hele ding een positieve ervaring van haar reis werd.

Over het project "World Explorer of the Month"

We hebben echt een geweldige en enorme community met jou en onze andere lezers. Je kent ons inmiddels al behoorlijk goed. Maar wij kennen u helemaal niet!

En omdat we vinden dat we dat moeten veranderen, hebben we de categorie "World Explorer van de maand" geïntroduceerd. In een interview vandaag stellen wij u aan de onze voor Wereldverkenner van de maand september voorheen.

Vertel ons eens iets over jou.

Hello!
Mijn naam is Nathalie, ik ben in augustus 1992 in Keulen geboren en ben sindsdien (op de lange termijn) niet uit het Rijnland vertrokken. Ik heb het beroep van opvoeder geleerd en heb er vijf jaar aan gewerkt; Nu ben ik het laatste jaar in opleiding als boekverkoper.

In mijn vrije tijd hou ik van reizen, natuurlijk lees ik veel en ga ik vaak uit met vrienden. Overigens blog ik op mijn blog over Cloud en heb ik altijd mijn plezier tijdens het schrijven.

1. Waarom is reizen belangrijk voor u?

Reizen is belangrijk voor mij omdat je elkaar beter leert kennen. Beter dan thuis. In hoeverre gaat iets te ver voor mij, wat kan ik toestaan ​​en hoe gebeurt het mij zowel met als zonder mijn geliefden.

Ik geniet van het leren kennen van andere culturen en het is leuk om met andere mensen wereldwijd uit te wisselen.

2. Welk land of welke locatie vond je het leukst?

Een van mijn favoriete landen zal waarschijnlijk altijd Japan zijn. Hier heb ik een jaar gewoond en gewerkt (Work & Travel 2016/2017).

Het is gewoon een prachtig land, met zijn cultuur en zijn mensen. Een grote favoriet!

3. Vertel ons over uw meest memorabele ervaring tijdens het reizen.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *