Düsseldorf Street Art – al wandelend ontdektBlauer Vogel, Kiefernstrasse, Düsseldorf Street ArtIs er eigenlijk een straatkunstscene in Düsseldorf? Het stadscentrum van Düsseldorf biedt geweldige winkels en tal van eet- en drinkgelegenheden. U kunt wandelen langs de Rijnpromenade tussen de Tonhalle en Medienhafen. Ik vind de architectuur echter spannender dan het Düsseldorf-gevoel. Hou je van de mix van clean en ballermann, dan ben je in de binnenstad in goede handen. Ik verveel me daar echter snel. Dus ik ga wandelen – want dat werkt heerlijk in Düsseldorf.

[Hinweis: Dieser Beitrag enthält unbezahlte Werbung und Affiliate-Links*.]

Op mijn stadswandeling door district 2 vind ik kleurrijke hoekjes. Of het nu strategisch bij de stad is geplaatst of omdat er gewoon een levendige graffitiscène is in Düsseldorf – het maakt mij niet zoveel uit. Ik hou gewoon van straatkunsttours in mijn eentje.

Op dit punt wil ik de muurkunst die hieronder volgt met je delen.

Houd uw ogen open bij uw volgende bezoek aan de hoofdstad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Er zijn genoeg motieven. Ik kon niet alle artiesten identificeren. Als je haar kent, laat me dan een reactie achter – dat zou geweldig zijn!

De website 40grad-urbanart.de heeft me veel geholpen bij het bepalen. Ik kende echter al een paar artiesten. En ik besef: er zijn zoveel meer werken die ik graag had willen zien.

Straatkunst en stadskunst in Flingern en Bilk

Straatkunst in Düsseldorf, muurschildering op Fichtenstrasse

“40 jaar”

Waar: Fichtenstraße 4, 40233 Düsseldorf (tegenover de tramhalte)

Wie: hoe en nosm | Instagram

Düsseldorf Street Art, Kiefernstrae

Figuur met rugzak

Waar: Kiefernstrae 10, 40233 Düsseldorf

Wie: Johanna Olga | Instagram en M05k | Instagram

Düsseldorf Street Art, Green Buddha Pine Street

rooster 1

Waar: Kiefernstrae 11, 40233 Düsseldorf

Wie: Ben Mathis | Instagram

Düsseldorf Street Art, jongen met astronautenhelm door seileise

Jongen met astronautenhelm

Waar: Kiefernstrae 23, 40233 Düsseldorf

Wie: touwloos | Instagram

Blauwe vogel op huismuur, Urban Art Düsseldorf

vogel

Waar: Kiefernstrae 23, 40233 Düsseldorf

Wie: Daniel Mac LLOYD | Instagram

Klaus Klinger-muurschildering "Wat moeten we doen?"bedachtzame aap op het treinstation in Düsseldorf

“Wat moeten we doen?”

Waar: Ackerstrae, 40233 Düsseldorf

Wie: Klaus Klinger | Instagram

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *