Vol. 2/12 – Reisblog-update – Hamburg

Reis blog update februari

Februari 2019. Was dit gek of gek gek februari? Ik bedoel, hij voelde zich sterk na de lente en de vroege zomer, toch? Ik hoop dat het zo blijft. Ik speculeer echter met Pasen in de sneeuw. In deze klimatologische escapades, pas ik me aan alles aan. In dit nummer van mijn reisblogupdates leer je wat me in februari heeft bewogen.

[Dieser Beitrag enthält Werbung | Affiliate-Links*.]

Hamburg actief – fietsen in het zuiden

Nieuwe sportoutfit, met de fiets naar de voorjaarscontrole en klaar! Februari was voor mij onder het motto: #GetOutStayOut. Als ik het kon opzetten, zwaaide ik mezelf op mijn fiets en ben ik ertussenin Norderelbe en Süderelbe kruiste.

Op de eilanden tussen Hafencity, Wilhelmsburg en Harburg zijn er ideale omstandigheden om te fietsen en een aantal van de mooiste natuurreservaten in Hamburg. Ik wens dat Hamburg eindelijk iets zo triviaal maakt als een geavanceerd netwerk van fietsstroken naast grote bouwprojecten.

Ik vind het vooral leuk om hier te fietsen:

 • Natuurreservaat Schweenssand
 • Wilhelmsburg Island Park
 • Natuurreservaat Heuckenlock
 • Natuurreservaat Finkenwerder Süderelbe
 • Elbpark Entenwerder

Hoewel er geen natuurgebieden zijn, maar echt geweldige SPOTS in het zuiden van Hamburg:

 • Oude Harburger Elbbrücke
 • Oude Elbtunnel met uitzicht op Elphi en steigers (er is ook een boek)
 • Spreehafen
 • Lotsekanal Harburg

Hier zijn meer Hamburg-tips:

Hamburg – bier, wijn, thee en kaneelbroodje!

Ik vind het leuk!

[Werbung ohne Auftrag]

Tips voor #BigCityLife:

 • Craft Beer Tasting in de Landgang-brouwerij
 • Bierbingo in de brouwerij van Astra (hier kun je nog steeds aan de dynamiek werken, 10 minuten pauze is te lang!)
 • Middagthee op IZAKAYA
 • Kaneelbroodjes bij ARKET

U vindt hierover meer in mijn insidertips voor Hamburg.

Netflix-tips: Dodgers en seriemoordenaars

In februari was ik in een Comedy City Battle in het treinstation St. Pauli. Lachen staat erom bekend gezond te zijn en in de maatschappij des te meer. Op de terugweg naar de S-Bahn keek Fritz Honka naar mij. Dus filmster van Fatih Akins van de filmposter "The golden handve". Tot nu toe heb ik de film nog niet bekeken, maar oplichters en seriemoordenaars lijken gewoon erg populair te zijn. "Dirty John" en "Ted Bundy" gaf me deze maand kippenvel op Netflix. Ik was in het begin best ingenomen met "You – You'll love me". Maar op de een of andere manier vonkt Gossip Girl altijd tussen mij in. De serie die ik eerst in de wacht heb gezet.

Nieuwe blogpost in februari:

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *