Top 15 Instagram-spots: inspiratie voor uw 2019-reis!

Witblauwe gebouwen op Santorini in Griekenland, flamingo's op het Caribische strand of 's werelds hoogste oneindige zwembad in Singapore: ik hou van Instagram omdat ik daardoor nieuwe bestemmingen kan ontdekken en mijn reiservaringen kan delen. Ik laat je kennismaken met mijn Top 15 Instagram-spots – als inspiratie voor je volgende vakantie in Duitsland, Europa of de lange afstanden. Veel plezier met de fotopunten van over de hele wereld!

Ben je nog steeds op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Ik introduceer 15 fantastische bestemmingen voor Europese reizen en verre reizen. #Vakantie #Reis #Europese reizen #Fernreise

Instagram-plekken: Dromen van nieuwe bestemmingen

Hoe geïnspireerd te worden naar nieuwe bestemmingen? Dat is in de loop van de tijd veranderd: het was eerder gids, kwam later reisblogs en vandaag ook Instagram en Pinterest,

op Instagram Ik ben onder @travelontoast actief voor meerdere jaren. Daar raak ik geïnspireerd, wissel ik met andere fans uit, plaats ik foto's en video's van mijn reizen. Laatste van prachtige plaatsen zoals Doha (Qatar), Noord-Japan of Antwerpen.

Ik vind het heerlijk dat velen hun beste motieven daar delen. Ik scrol vaak door de voeden en kijk me vaak Instagram verhalen op.

Voor mij is dit hetzelfde als tv kijken: ik maak een reis naar de meest opwindende plekken, ervaar mijn favoriete Instagramer live en krijg een deel van hun dagelijks leven bij me.

Strand in PanamaInstagram-spots – realistisch bekeken

Wat zoek je naar je vakantiebestemmingen? Na de bezienswaardigheden en activiteiten, het weer, de prijs-prestatieverhouding of het hotel?

Een studie vond dat tweederde van de 18- tot 34-jarigen haar Selecteer uw bestemming, vooral als deze geschikt is voor Instagram, Ik zou niet zo ver gaan, maar ik ben er vaak geïnspireerd.

Maar je weet het zeker: de prachtige foto's die je hebt met een Gedeelte van realisme nemen.

Omdat stranden meestal niet verlaten zijn, tijdens mijn bezoek aan de Taj Mahal regende het en bekende attracties trekken veel bezoekers.

Natuurlijk neemt de Instagramer de foto's uit één de best mogelijke beeldhoek of een dag waar weinig mensen op reis zijn. En wanneer rework ongewenste details worden verwijderd en filters worden gebruikt om een ​​bepaalde stemming te creëren.

Veel lifestylefoto's tonen vrouwen met luchtige kleding, hoeden, mooi haar en make-up. Er zit veel werk achter deze foto's. En hebben vaak niet veel gemeen met de normale reizigers. Ik ben op zijn minst op 30 graden en een hoge luchtvochtigheid redelijk praktisch en niet verzonnen. Maar de foto's laten je dromen …

Overtoerisme: Begeerde bestemmingen en alternatieven

En dan is er het onderwerp "Overtoerisme". Bestemmingen zoals Barcelona, ​​Venetië of Santorini vechten met je voor veel toeristen,

Dat is waarom ik sommige van hen op mijn top 15 heb gezet klassiek voor Instagram-spots (waarover je in de laagseizoen bezoek), maar ook bellen alternatieven,

De rotspoel Icebergs in Sydney is bijvoorbeeld al op veel foto's te vinden. Maar weet je dat je in een zwembad direct onder de Harbour Bridge kunt zwemmen?

Onbekende hoeken zoals deze zijn ook te vinden op Instagram. Een vrouw vertelde me op het naburige eiland Milos van Santorini dat ze het op Instagram zag.

Hoe vind je de beste Instagram-spots?

  • Ik volg veel travelfans op Instagram, grote of kleine accounts. Ik ben altijd op de hoogte van nieuwe bestemmingen.
  • Ik liet me inspireren door het gedeelte "Ontdekken" (toegankelijk met een vergrootglas).
  • Ook kijk ik vaak onder de hashtags in het land.
  • En je kunt je ook abonneren op hashtags, zoals #reiseblog.
  • Vooral mooie plaatsen die ik heb op de "Save in Collection" -functie op Instagram (pictogram aan de rechterkant van de foto).

Dit zijn mijn top 15 Instagram-spots

Flamingo op het strand van Aruba1) Aruba, het Caribisch gebied: flamingo's op het strand

Wit zand, turquoise zee en voor de roze flamingo's. Bijna te mooi om waar te zijn … Daarom vind je het Caribische eiland Aruba op de populaire Instagram-plekken. De flamingo's die je op Renaissance IJsland ziet, kunnen zelfs worden gevoerd. Sinds de toegang tot het privé-eiland hotel gasten en betalende bezoekers is voorbehouden, het was relatief leeg tijdens mijn reis hier.

Lees meer: Aruba – met Mr. Flamingo op het onbewoonde eiland

Divi Divi Tree op Aruba2) Aruba: bomen in de wind

Misschien ken je niet alleen het motief van Instagram, maar ook van meubelzaken? Dat is waar het fotomotief van de Divi Divi-bomen als poster al is gemaakt. Ze zijn het symbool van het eiland, je kunt ze vinden op Eagle Beach. Zo eenzaam als hij op de foto kijkt, is het openbare strand helaas niet. Velen gebruiken de bomen als schaduw ligplaatsen, anderen zon zichzelf of rijden jet ski's.

Lees meer: Droomstranden op Aruba

Santorini in Griekenland3) Santorini, Griekenland: witblauwe kerken

Je kent de foto zeker: witte kerken met blauwe koepels tegen de diepblauwe zee. Mede vanwege dit fotomotief wilde ik naar Santorini. Maar ik was niet de enige: het is een van de populairste Instagram-spots en is erg populair als bestemming. Hoewel ik vroeg in de ochtend in het dorp Oia was, stroomden de bezoekers al door de smalle straatjes. Het maken van foto's was moeilijk, iemand stond altijd in de weg. Het uitzicht is echt adembenemend, maar ik bleef niet lang, het was gewoon te druk.

Lees meer: Santorini – 13 redenen voor de vakantie in Griekenland

Sarakiniko-strand: maanlandschap op Milos, Griekenland4) Milos, Griekenland: maanlandschap

Aan de andere kant vond ik het eiland Milos buitengewoon goed. Sarakiniko Beach heeft me hierheen gebracht, een wit maanlandschap aan zee. Mijn tip: Ga vroeg, het is relatief leeg en cool.

Lees meer: Sarakiniko-strand – maanlandschap op Milos

Kleurrijke botenhuizen op Milos, Griekenland5) Milos, Griekenland: Kleurrijke botenhuizen

Een ander hoogtepunt op het eiland zijn de kleurrijke boothuizen, die je zelfs als appartementen kunt huren. Ik zag ze voor de eerste keer tijdens een boottocht, daarna zijn we er met de auto naartoe gereden. Ze liggen direct aan het water en zijn gewoon mooi!

Lees meer: Milos Ship Tour – één dag rond het eiland

De hoogste schommel in Europa op 100 meter boven Amsterdam: ben je nog steeds op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Ik introduceer 15 fantastische bestemmingen voor Europese reizen en verre reizen. #Vakantie #Reis #Europese reizen #Fernreise6) Amsterdam: de hoogste swing in Europa

Wat doe je als blogger voor de perfecte Instagram-foto? Je rijdt met twee bloggervrienden naar de A'dam Lookout in Amsterdam. Op een hoogte van 100 meter ga je met je metgezel in de dubbele schommel zitten. Ze schommelt ons allebei over de rand, terwijl de derde blogger foto's maakt. Ik ben hoogtevrees en moet zeggen: dat was smerig! Bij elke beweging naar voren, dacht ik om over de rand in het water te glippen. Was ik toen blij toen ik trouwde? Oh ja! Zou ik het nog een keer doen? Nooooo !!!

Lees meer: River Cruise – met Amsterdam en Rotterdam

Singapore: hoogste infinity pool ter wereld7) Singapore: hoogste infinity pool ter wereld

Singapore heeft me positief verrast. Omdat ik een zeer schone maar een beetje saaie stad had verwacht. Sterker nog, ik vond het futuristische stadsbeeld leuk met de 'superbomen' die 's nachts gloeien. En met het Marina Bay Sands Hotel, dat als een UFO boven de stad lijkt te zweven. Daar vindt u in 200 meter het hoogste overloopzwembad ter wereld, waarin u kunt baden als hotelgast en kunt genieten van het uitzicht op de stad.

Lees meer: Hoogste oneindig zwembad ter wereld – Marina Bay Sands Hotel (Singapore)

Vulkaanzwembad op Tenerife8) Tenerife: lavabaden

Ik hou van de Canarische eilanden: de vliegtijd is relatief kort, het is altijd lekker warm, er zijn vulkanen en stranden. Op Tenerife ben ik vooral dol op de lavabaden. Daarin zit je als in een badkuip en kijk je naar de zee.

Lees meer: 7 tips voor Tenerife – vulkanen, zwarte stranden en walvissen

Strandbar met uitzicht op de kathedraal in Keulen: Ben je nog steeds op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Ik introduceer 15 fantastische bestemmingen voor Europese reizen en verre reizen. #Vakantie #Reis #Europese reizen #Fernreise9) Keulen: strandbar met uitzicht op de kathedraal

Ik heb 12 jaar in Keulen gewoond, in die tijd heb ik veel mooie hoeken ontdekt. Wil je in de zomer zand, ligstoelen, koele drankjes en loungemuziek? En naar een uitzicht op de kathedraal? Dan is mijn tip de strandbar "Sonnenscheinette", op het dak van een wolkenkrabber op de Neumarkt.

Lees meer: Insider Tips Keulen – Cafés, restaurants en winkels

Royal Pavilion in Brighton10) Brighton: Indian Palace

In de Engelse badplaats zijn we bijna elk jaar in de zomer. Ik herinner me hoe verrast ik was toen ik het Royal Pavilion voor het eerst zag. Hij is gemodelleerd naar de Indiase heerserpaleizen. Met zijn suikerwerkarchitectuur, vind ik het gewoon prachtig. En u kunt comfortabel op de grasvelden eromheen zitten.

Lees meer: Brighton – Bezienswaardigheden in Londen by the Sea

Strandhutten in Miami11) Miami: snoepkleurige strandhuisjes

Wat ik voor het eerst zag van de stad op Instagram was de kleurrijke strandhuisjes. Ik werd meteen verliefd! In Miami Beach wandelden we voorbij Lifeguard Stands, de hutten van de strandwachten. Ze waren allemaal anders ontworpen: soms roze, soms lichtgeel, soms in het patroon van de Amerikaanse vlag. Ze waren altijd populaire achtergronden voor selfies. Omdat het strand zo lang en breed is, was het niet echt druk.

Lees meer: Attracties in Miami Beach – Ocean Drive, Beach Huts en Art Deco

Art Deco District, Miami Beach: Ben je nog steeds op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Ik introduceer 15 fantastische bestemmingen voor Europese reizen en verre reizen. #Vakantie #Reis #Europese reizen #Fernreise12) Miami: Art Deco-huizen

Zo mooi als de strandhutten vond ik de art deco-huizen in Miami Beach. De wijk heeft meer dan 800 witte, pastel en kleurrijke gebouwen uit de jaren 1930 en 1940. Dit is de hoogste dichtheid van Art Deco-architectuur ter wereld. We verbleven zelfs in twee hotels in de stijl – gewoon geweldig!

Lees meer: Attracties in Miami Beach – Ocean Drive, Beach Huts en Art Deco

Overwaterbungalows in de Maldiven13) Malediven: bungalow boven het water

Een droom die uitkwam voor mij op de Malediven: een keer slapen in een bungalow boven het water die op palen in de zee stond. Door het glazen raam in de badkamervloer kon ik de vis zien, spatten in het zwembad op het terras of over de ladder de zee in. In slaap vallen 's nachts bij het geluid van de golven. Ik was echter alleen op pad, want twee zorgt voor veel meer plezier.

Lees meer: Malediven – 25 ansichtkaartmotieven van eilanden, strand en zee

IJsbergpool bij Bondi-Strand in Sydney14) Sydney: Rock Pool at Bondi Beach

Een van de bekende Instagram-spots is de Rock Pool Icebergs. Het ligt aan het beroemde Bondi-strand in Sydney, omringd door de zee. In het zwembad kun je zwemmen en naar golven en strand kijken. Toen ik daar was, zag ik geen andere fotograaf. Maar veel mensen die net plezier hadden met zwemmen.

Lees meer: De mooiste zwembaden en stranden in Sydney

Sydney: Zwembad onder de Harbour Bridge15) Sydney: zwembad onder de havenbrug

Zelfs beter dan Icebergs vond ik de North Sydney Olympic Pool leuk. Het zwembad in Art Deco-stijl werd geopend in 1936. Het ligt direct onder de Harbour Bridge. Je kunt er zwemmen in het zoute water en genieten van het uitzicht. Als je het zwembad verlaat, kun je vanaf de oever een foto maken van Harbour Bridge en Opera House. Nog een tip voor Instagram-spots.

Lees meer: De mooiste zwembaden en stranden in Sydney

Ik deel meer Instagram-spots, inspiratie en reistips Instagram en Instagram-verhalen hieronder @travelontoast,

Opmerking: ik heb de reizen naar deze foto's gedeeltelijk georganiseerd en betaald, in sommige gevallen was ik uitgenodigd voor bloggers of drukte-trips.

Instagram-spots wereldwijd: wat zijn je tips voor fotoplekken?

meer

Reisblogs: de 50 beste reisbloggers
Islandhopping Greece: Tips, route & kosten voor eilandhoppen in Cycladen
Paklijst zomervakantie – printen en afvinken
Lange afstandsvlucht gemakkelijk gemaakt – 17 tips & tricks

Nieuwsbrief en sociale media

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Abonneer je dan op Travel on Toast per nieuwsbrief. Eens per maand krijg je inspiratie, insidertips en hints over wedstrijden. Volg mij op Instagram, Facebook of Pinterest. Hier kunt u meer over mij te weten komen.

Pin dit artikel op Pinterest

Ben je nog steeds op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Ik introduceer 15 fantastische bestemmingen voor Europese reizen en verre reizen. #Vakantie #Reis #Europese reizen #Fernreise

De volgende twee tabbladen veranderen de inhoud hieronder.

Sinds mijn wereldreis het hele jaar door ben, zit ik vol met het verlangen om te reizen. Mijn favoriete manier van reizen is met vriend Carsten en hond Buddy. Of het nu dichtbij of ver weg is, steden, stranden, roadtrips, wintervakanties of vegetarische gerechten – als een full-time reisblogger breng ik je naar de blog om te dromen, praktisch advies en insidertips te geven. Ik breng je live via Instagram Stories.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *