Tower of London: tickets zonder wachtrij bij Castle, Crown Jewels & Ravens

Een van de meest populaire attracties in de hoofdstad van het VK? De toren van Londen. Absoluut juist, zoals ik tijdens een bezoek daar opnieuw ontdekte. De oude muren hebben een geweldige charme, bieden een geweldig uitzicht en u zult er hoogtepunten vinden zoals de kroonjuwelen of raven. Omdat de toren zo populair is, vormen zich vaak lange wachtrijen. In het artikel zal ik u vertellen hoe u zonder wachtrij in kunt stappen en u veel andere tips en foto-ideeën kunt geven voor uw bezoek.

Weekend in LondenDit artikel bevat verwijzingskoppelingen. Als u iets via deze links boekt of koopt, ontvang ik een kleine commissie. U betaalt de normale prijs, het kost u niets extra. Bedankt voor je steun!

Weekend in Londen met veel bezienswaardigheden

Een lang weekend in een van mijn favoriete steden: ik heb deze keer meegemaakt Londen met de trein, gebruikte u. a. de Eurostar door de Eurotunnel voor de rit.

Onderweg was ik met lichte bagage. Ken je de mijne al? Paklijst citytrip afdrukken en afvinken?

Met de Tower of London Ik bezocht een van de beroemdste hoogtepunten van de stad, ik beklom de metrostation Tower Hill out. Vanaf de toren rende ik over de Tower Bridge, er was de foto hierboven.

Anders ben ik weggegaan van de klassieke toeristische routes. Dat is hoe ik het deed Street Art Tour in Shoreditch met, bezocht de Brick Lane Vintage Market en de Borough Market met zijn vele eetstalletjes.

citizenM Hotel Tower of LondonHotel in Londen direct aan de toren

Mijn favoriete hotel in de stad? de citizenM Tower of London Hotel is betaalbaar, gunstig gelegen en ik had vanuit mijn kamer een gigantisch uitzicht op de toren. Het hotel is leuk en leuk ingericht, ik voelde me er zeer comfortabel.

Hier zul je vinden meer Hotels in Londen bij Booking.com boek ik altijd mijn accommodaties. Ik zoek naar locatie, prijs, beoordelingen en foto's.

Tower of London Feiten
Tower of London FeitenTower of London Feiten

 • De Tower of London is een bijna 1.000 jaar oud kasteel,
 • Het complex met gebouwen, muren en sloten behoort tot de UNESCO-werelderfgoed,
 • De officiële naam is Hare Majesteit's Koninklijk Paleis en de Tower of the Tower of London,
 • features: Fort, koninklijk paleis en gevangenis,
 • de grote attracties daar zijn de kroonjuwelen en de raven.
 • In het metselwerk moet spoken achtervolgd.
 • De toren is Plaats van actie van literatuur, over Shakespeare en Edgar Wallace.
 • In de winter vindt u een prachtige toren aan de toren iJSBAAN, Meer informatie is te vinden in mijn artikel: Kerstmis in Londen – de beste ervaringen in de winter.

Tower of London KaartenTower of London Tickets: Entree zonder wachtrij

Ik boek altijd mijn stadskaarten, tickets en rondleidingen via Get your Guide. Daar heb ik ook van tevoren besteld Toegang tot de Tower of London met de tentoonstelling Crown Jewellery, Het ticket kan tot 24 uur voor de start worden geannuleerd met een volledige terugbetaling.

Het verdere voordeel: ik had toegang zonder wachtrijen. Omdat de wachtrij lang was aan de loketten voor de enkele kaartjes. In plaats daarvan ging ik met mijn voucher naar de balies voor groepstickets, waar op deze zaterdag van maart om 11.30 uur niets gebeurde. Daar kreeg ik mijn ticket, waarmee ik de ingang passeerde.

Wil je het zeker doen? Dan is er de Vroege toegang tot de Tower of London – gegarandeerd buiten de gebaande paden.

Tower of LondonAls u meer attracties in Londen wilt bezoeken (zoals Westminster Abbey, Windsor Castle of een riviercruise op de Thames), boek dan het beste London Pass,

Het is geldig voor een of meerdere dagen en biedt toegang tot meer dan 80 bezienswaardigheden, rondleidingen en musea. Een dagkaart voor de hop-on / hop-off-bus is ook inbegrepen. Dit bespaart u geld en geeft u vaak toegang zonder wachtrij.

Tower of London kroonjuwelenOriëntatie in de toren

Bij de ingang kreeg ik er een algemeen planmet wie ik me kon oriënteren met het goede.

Elk half uur ontmoeten de deelnemers elkaar bij de ingang van de Yeoman Warder Tours, Ze zijn inbegrepen in het ticket en duren 45 minuten.

Een andere mogelijkheid is de Multimedia gids, Het kost 5 pond voor volwassenen.

Tower of London kroonjuwelenTower of London: The Crown Jewels – Sparkling Gems

Bij de ingang van de kroonjuwelen had ik geluk: er was niemand daar, ik kon direct de kamers in. Even later zag ik een grote groep ervoor staan ​​die een lange rij vormt. Dus hier is de beste een geschikt moment wachten,

Toch was het dat wel binnenkant vol, Maar het bezoek is het zeker waard!

Omdat ongelooflijk 23.600 juwelen zijn in de toren. Helaas kan dat geen foto's te maken.

Jammer, want er waren volop fotomomenten: gouden kronen met fluweel, bont en diamanten – we reden langzaam op een landingsbaan. Zware scepters die ik me nauwelijks kon voorstellen. Prachtige zwaarden, een uit 1820 glinsterde met pure edelstenen.

De keizerlijke staatskroon alleen al heeft 2.868 diamanten, 273 parels, 17 saffieren, elf smaragden en vijf robijnen.

Alles was ook te zien voor Coronation Mass en Food. Als je echte pracht wilt zien, ben je hier!

Tower of London RavensTower of London: Ravens

Meteen bij de kroonjuwelen kwam ik de eerste raaf tegen. Zeven van hen worden bewaard in de toren. Want er wordt gezegd dat zonder hen het koninkrijk zou vergaan.

Tower of London RavensEen paar stappen verder liepen twee raven over het gazon. Een van hen sprong op een hek en keek me nieuwsgierig aan.

Tower of LondonWat je nog steeds kunt zien in de toren

de Witte toren leidde 204 stappen. Ik wierp een blik in de Bloody Towerdie tijdelijk als gevangenis heeft gediend. Ik vond het een stuk leuker Gang op een kasteelmuur met zijn prachtige uitzicht.

Tower of London
Tower of London
Tower of LondonIn de toren genoot ik van de uitzicht naar het oude en moderne Londen:

 • Tower Bridge
 • Theems
 • The Shard, op 310 meter de op dit moment hoogste wolkenkrabber in de EU
 • The Gherkin (30 St Mary Axe), een 180 meter hoge wolkenkrabber
 • Sky Garden: hier zie je het gratis Londen vanaf bijna 150 meter, je moet alleen een ticket boeken met voldoende doorlooptijd. Zeker de moeite waard!

Alle tips & informatie in één oogopslag

citizenM Tower of London Hotel
Andere hotels in Londen
Tower of London: Entrance with Crown Jewellery Exhibition
Tower Of London: Early Admission & British Crown Jewels Tour
London Pass met meer dan 80 attracties

Tower of LondonBen je ooit in de Tower of London geweest?

Opmerking: ik heb de reis in Londen zelf betaald en georganiseerd, er waren geen samenwerkingsverbanden.

meer

Londen met de trein: duur, prijzen en tips
Stedentrips met vluchtplanning – in 9 stappen
Verpakkingslijst Citytrip: om af te drukken en af ​​te halen voor uw perfecte stedentrip
Kerstmis in Londen: de beste ervaringen in de winter
Andere artikelen in Londen
Brighton: bezienswaardigheden in "London by the Sea"

Nieuwsbrief en sociale media

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Abonneer je dan op Travel on Toast per nieuwsbrief. Eens per maand krijg je inspiratie, insidertips en hints over wedstrijden. Volg mij op Instagram, Facebook of Pinterest. Hier kunt u meer over mij te weten komen.

Pin de tips voor de Tower of London op Pinterest

Tower of London: tickets zonder wachtrij voor kasteel, kroonjuwelen en raven. Dus je wordt inlaat zonder te wachten. De beste Londense reistips en Londense foto-ideeën voor een van de populairste toeristische attracties van Londen. #TowerofLondon #Tower #London #England

De volgende twee tabbladen veranderen de inhoud hieronder.

Sinds mijn wereldreis het hele jaar door, heeft de wens om te reizen me echt gepakt. Als fulltime reisblogger reis ik ongeveer vier maanden per jaar, bij voorkeur met vriend Carsten en hond Buddy. Of het nu dichtbij of ver weg is, steden, stranden, roadtrips of vegetarische gerechten – ik breng je hier om te dromen, praktisch advies en insidertips te geven. Ik breng je live via Instagram Stories.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *