Vol. 1/12 – Reisblog-update – Hamburg

Januari 2019. De eerste maand van het nieuwe jaar loopt ten einde. Hoe ben je in 2019 begonnen? Ik begin pas vrienden te maken met het nieuwe jaar. In het eerste nummer van mijn update voor de reisblog zul je leren wat me in januari heeft bewogen.

[Dieser Beitrag enthält Werbung | Affiliate-Links*.]

Hamburg – Foodie SPOTS

Ontgift in januari, heelt of ontgift de hele wereld. Mijn lichaam zou het zeker nodig hebben. Maar ik wens een andere omgeving. Bijvoorbeeld een prachtig eiland, zon en een mediterrane of tropische keuken. Zie je: ik vind altijd een manier om een ​​reis te maken. Of om mij te duwen naar dubbele punt zuivering, sapkuren en detox.

Dit proces bespaar ik eerst mijn lichaam. Maar mijn appartement moet het geloven. Alles is gesorteerd, weggegooid, tweedehands verkocht of gedoneerd. Muren schilderen, gaten in de muur boren, decoreren, voorjaarsschoonmaak doen, belastingaangifte doen – dit alles is mijn schoonmaakritueel in januari. Dit is behoorlijk vermoeiend, maar verdrijft mijn wintergeesten en helpt me om fris het nieuwe jaar in te gaan. En om mijn gedachten te ordenen.

Ik kon en wilde geen culinaire momenten opgeven. Ik heb deze Foodie SPOTS in Hamburg bezocht. Kent u de volgende locaties?

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *