Vol. 1/12 — Reisblog-update — Hamburg


Januari 2019. De eerste maand van het nieuwe jaar loopt ten einde. Hoe ben je in 2019 begonnen? Ik begin pas vrienden te maken met het nieuwe jaar. In het eerste nummer van mijn update voor de reisblog zul je leren wat me in januari heeft bewogen.

[Dieser Beitrag enthält Werbung | Affiliate-Links*.]

Hamburg — Foodie SPOTS

Ontgift in januari, heelt of ontgift de hele wereld. Mijn lichaam zou het zeker nodig hebben. Maar ik wens een andere omgeving. Bijvoorbeeld een prachtig eiland, zon en een mediterrane of tropische keuken. Zie je: ik vind altijd een manier om een ​​reis te maken. Of om mij te duwen naar dubbele punt zuivering, sapkuren en detox.

Dit proces bespaar ik eerst mijn lichaam. Maar mijn appartement moet het geloven. Alles is gesorteerd, weggegooid, tweedehands verkocht of gedoneerd. Muren schilderen, gaten in de muur boren, decoreren, voorjaarsschoonmaak doen, belastingaangifte doen — dit alles is mijn schoonmaakritueel in januari. Dit is behoorlijk vermoeiend, maar verdrijft mijn wintergeesten en helpt me om fris het nieuwe jaar in te gaan. En om mijn gedachten te ordenen.

Ik kon en wilde geen culinaire momenten opgeven. Ik heb deze Foodie SPOTS in Hamburg bezocht. Kent u de volgende locaties?

Hier zijn meer Hamburg-tips:

Hamburg — Kunst, cultuur en variëteit

[Anzeige] Als liefhebber van musicals, theater en variëteit, was ik erg blij met gratis tickets voor een buitengewone show. bij NAT — de show! alles in de HafenCity gaat over badkuipen. Een ongewoon concept, met indrukwekkende acrobatiek en grappige shows.

Ontdekt per ongeluk: het Openbaar gezicht in de HafenCity. De zeven meter hoge installatie is te zien op de Kibbelsteg-brug en weerspiegelt de stemming van de mensen die zich momenteel in de wijk van Hamburg bevinden. Meer informatie is te vinden op stern.de.

Dagelijkse metgezellen: sieraden

  • Handtas van Coccinelle *
  • Ring van Aliita
  • Oorbellen van Maria Black | Otiumberg | Missoma en Bleu Shop
  • Armbanden van Tiffany & Co. | Swarovski *
  • Plaat van Missoma
  • Hartketting "Wildheart" door Sophie by Sophie
over Sonja

Hé jij! Ik ben Sonja en ik vind het heerlijk om de wereld in al zijn facetten te ontdekken. Thuis voel ik waar mijn hart is. Dit kan in Zuid-Amerika zijn, op de Balkan, in Australië of gewoon in Hamburg. Ga met mij mee en ik zal je prachtige plaatsen wereldwijd laten zien op heerlijke PLEKKEN.