Wenslijst Kerst – Ideeën – Reisblog

Verlanglijstje Kerstmis

Het schrijven van verlanglijstjes en wishlists hoort op de een of andere manier bij Kerst, toch? Dat is waarom ik je in dit bericht zal vertellen wat dit jaar op mijn persoonlijke verlanglijstje staat. Wat wil je voor Kerstmis? Behalve gezondheid en tijd met de geliefden?

[Dieser Beitrag enthält Werbung ohne Auftrag | Affiliate-Links*.]

Kerstkaart voor Kerstmis

  • Het spel van het jaar 2018: Azul *. Een perfect cadeau voor liefhebbers van Portugal zoals ik. Doet me denken aan mijn vele reizen naar Portugal.
  • Voor geografen en cartografen: dit is geen atlas * laat zien hoe politieke machten herhaaldelijk delen en grenzen aan onze aarde.

  • Een geurkaars die ruikt naar chai, mijn favoriete drankje in de winter. Bijvoorbeeld van Byredo *.
  • Lijkt op een klein universum, toch? een dromenvanger van House Doctor.
  • Jaarabonnement op mijn favoriete reismagazine Condé Nast Traveller,
  • Een kerstcadeau van mij voor mij: Handtas van Coccinelle, bijvoorbeeld hier *.
  • HamsaKetting van Missoma. Talismannen kun je nooit genoeg krijgen – denk ik! de Hand van Fatima beschermt tegen geesten, de jinn, het boze oog en tegelijkertijd kracht en geluk schenken. Een symbool voor magische afweer en zegen tegelijk. Win Win!

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *