Lange afstandsvluchten Tips & Tricks voor ontspannen vliegreizen

(Bijgewerkt mei 2019) Sinds mijn reis over de hele wereld op reis over de hele wereld, heeft reische reis echt voor me gezorgd: als fulltime reisblogger reis ik ongeveer vier maanden per jaar. Mijn langste vluchten gingen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Dit zijn mijn 17 beste tips & tricks voor je ontspannende langeafstandsvlucht. Deze omvatten informatie over handbagage, kleding, accessoires, eten, slapen en gezondheid (bijvoorbeeld trombose en vliegangst). Dus stress en verveling hebben geen kans!

De 17 beste lange-afstandsvluchten voor uw langeafstandsvluchten (bijv. Naar Australië, Thailand of Bali) - inclusief handbagage voor lange afstanden, kleding voor lange afstanden, voeding en gezondheid. Vluchttips voor uw vlucht! #Lange afstandsvlucht #Flugreisen #Fernreisen

Dit artikel bevat verwijzingskoppelingen. Als u iets via deze links boekt of koopt, ontvang ik een kleine commissie. U betaalt de normale prijs, het kost u niets extra.

Lange-afstandsvliegtips van een frequente reiziger

Je vliegt in de nabije toekomst een lange afstand? En je bent bang voor lange rijen op het vliegveld, strakke rijen stoelen in het vliegtuig, droge lucht, slecht eten of verveling? In dit artikel vertel ik je mijn verre vluchtstips en -tricks voor een ontspannen vliegreis.

Ben je nog steeds op zoek naar inspiratie voor reisbestemmingen? Tal van artikelen ook Fernreisen je kunt het vinden op mijn blog. Of wat dacht je van Insider's tip trip zowel van de lokale bevolking als van de mooiste Instagram-spots? Hier is een overzicht van de 50 beste reisblogs,

Ken je deze al? artikel?

Paklijst Long Distance Travel: Tips & Checklist
Marrakech Tips (Marokko): 7 hoogtepunten en 1 waarschuwing
De eerste keer naar Thailand: 18 tips & waar te reizen
Bali insidertips van een local
Hoogtepunten van Singapore: de 10 mooiste bezienswaardigheden
Tokyo Tips & Attractions voor je reis in Japan
Australië, oostkust: 7 hoogtepunten van Melbourne via Sydney naar Cairns

Reis blog wereldreis - strand in PanamaDe 17 beste lange-afstandsvluchten

1) Boek een non-stop vlucht

Als het mogelijk is, neem ik non-stop vluchten zonder tussenstop,

de bespaart tijddie ik meestal op luchthavens doorbreng bij het overstappen. en Het valt me ​​een stuk minder op met mijn vliegangstomdat dat vooral slecht is bij het opstijgen en landen. Trouwens, het is milieuvriendelijke,

Ik krijg altijd een eerste overzicht van mogelijke vluchten Google Flights, Dan zoek ik over Vergelijkingsportals zoals Skyscanner of Momondo, Trouwens, ik heb er veel Airlines Nieuwsbrief Abonneer of volg ze Facebook, Als ik een geschikte vlucht vind, zal ik die boeken.

Maar hij moet aan mijn verwachtingen voldoen: ik stel mezelf altijd een prijslimiet, het moet zo mogelijk een non-stop vlucht zijn en op redelijke tijden vertrekken. Omdat ik naar mijn thuisluchthavens Düsseldorf en Keulen ongeveer een uur met de trein nodig heb. Ik hou er niet van om dat midden in de nacht te doen.

2) Neem de nachtvlucht

Ik vlieg graag 's avonds, slaap in het vliegtuig en arriveer' s ochtends uitgerust op de bestemming. Dus ik kan direct proberen mezelf in het nieuwe ritme te vinden.

Doelen zoals Zuid-Afrika of Doha zonder groot tijdsverschil zijn een droom. Aan de andere kant had ik na mijn vlucht terug uit Miami veel problemen.

Lange afstand New York: non-stop en goedkope vluchten3) Welke luchtvaartmaatschappij is het beste voor langeafstandsvluchten? En welk vliegtuig?

Dat hangt ook af van je vertrekluchthaven. Ik reis meestal vanuit Düsseldorf of Keulen, soms vanuit Frankfurt.

Tot nu toe ben ik vaak betrokken geweest bij langeafstandsvluchten Condor, Emirates, KLM of Qatar Airways onderweg en tevreden.

Ook de Lange afstand Eurowings Ik kan aanbevelen. Waarom? Vanaf de luchthaven van Düsseldorf start u veel vluchten (inclusief talloze rechtstreekse vluchten), de prijs is meestal geweldig en het is relatief comfortabel in het vliegtuig.

Tot nu toe heb ik Eurowings langeafstandsvluchten geboekt naar New York, Miami, Cuba en Thailand. Hier lees je over de mijne Vlucht New York, Helaas heeft de luchtvaartmaatschappij vaker vertragingen en annuleringen van vluchten, hoewel ik zelden benvloed.

Ik hou van het langeafstandsvliegtuig Airbus A380 voor maximaal 853 passagiers. Het grootste passagiersvliegtuig ter wereld is lekker stil in de lucht. Dat helpt met vliegangst.

Maar mijn favoriete vliegtuig is dat Dreamliner Boeing 787 voor 200 tot 300 passagiers. Er zijn coole functies zoals grote vensters die u elektronisch kunt verduisteren. Turbulentie wordt automatisch tegengegaan en de lucht is niet zo droog als in andere vliegtuigen.

4) Lange afstandsvluchten: kies de juiste klasse

Ik ben 1,80 meter lang, met lange benen. Vooral in Aziatische luchtvaartmaatschappijen zoals Air Asia zit ik in de standaardklasse in een smalle stoel, met knieën op de kin.

Daarom boek ik altijd bij Air Asia voor een meerprijs Hete stoelen met meer beenruimte, Daarmee vloog ik vrij comfortabel van Thailand naar Australië.

Op de langeafstands Condor vind ik het leuk Premium klasse heel, met meer ruimte voor de benen en meer achterover leunende rugleuningen. Zelfs met Cathay Pacific was ik al in de Premium Economy Class, ook een aanrader! De gematigde toeslagen die ik graag betaal, omdat ik meer comfort krijg.

Een paar keer was ik zelfs toegestaan ​​op langeafstandsvluchten Business Class vliegen. Fantastisch, maar meestal veel duurder dan de Premiumklasse.

Lange-afstandsvluchten5) Kies een slimme zitplaats

Ik vind het leuk raamzitplaatsenomdat ik naar buiten kan kijken, foto's kan maken en kan slapen. De omslagfoto met de vele eilanden is voorbij de Maldiven kwam naar voren, zelfs de vlucht voorbij Doha (Qatar) met uitzicht op het luxe eiland "The Pearl" was sensationeel!

Maar meestal neem ik er een gangpad, Als ik naar de wc moet of rond moet lopen, hoef ik mijn buurman niet elke keer op te staan.

Tegen elke prijs, aan de andere kant, vermijd ik middenweg. Anders zit ik vast tussen mijn twee buren.

Of ik kies een geschikte stoel direct uit de boeking van de vlucht voor een vergoeding. Of ik check vroeg in, zodat ik nog steeds kan kiezen uit verschillende gratis plaatsen. Aan het einde blijven meestal alleen de impopulaire centerstoelen over.

Soms kan ik er een doen op langeafstandsvluchten Ruimte bij de nooduitgang addertje onder het gras. Dit is vooral prettig omdat er meer beenruimte is in Economy Class.

Let echter op de voorschriften van de betreffende luchtvaartmaatschappij: u moet bijvoorbeeld in geval van nood de bemanning kunnen ondersteunen. Daarom moet u de meeste tijd Engels kunnen spreken, moet u niet zwanger zijn of reizen met een baby. Voor het opstijgen en landen moet je je bagage in de compartimenten opbergen.

Reistuig vliegtuigtrein of roadtrip6) Hoe groot is een handbagagetas?

Meestal mag je in de vliegtuigcabine een handbagage en een persoonlijk item zoals een handtas meenemen. Dit is echter afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en boekingsklasse.

De maximale afmetingen voor de bagage? Nogmaals, dit varieert van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij, vaak 55x40x20 centimeter.

Ik heb een maximum van acht kilo op mijn langeafstandsvlucht in mijn rood Samsonite-trolley (alle productlinks leiden naar Amazon). Soms neem ik ook de mijne Suitsuit kofferJe kunt hem op de foto zien. Hij is mooier, maar lang niet zo praktisch als de Samsonite-koffer.

Informeer jezelf het beste voor de aankoop van de zaak over de huidige maximumafmetingen, Ook moet u de ingepakte koffer wegen, ongeacht of deze zich binnen het toegestane bereik bevindt maximumgewicht de luchtvaartmaatschappij is gevestigd.

Mijn felrode koffer is gemakkelijk te herkennen aan de bagageriemals ik hem incheck.

Voor kleding pak ik alleen mijn favorieten, die ik ter plekke was. Hier zul je de mijne vinden Paklijst lange afstand reizen en hier zijn mijn tips voor Reistuig vliegtuig,

Dus ik heb mijn trolley. Ik zal er een nemen camerahoes met, die eruit ziet als een normale handtas. Daarin is mijn camera: de Canon EOS 70D SLR digitale camera of de Olympus OM-D E-M10 Mark II systeemcamera,

Als ik mijn trolley check, heb ik er ook een laptop tas daar, waar notebook en iPad zijn.

De cameratas en de notebooktas zijn opgevuld. Wat de moeite waard voor me is, heb ik beide al laten vallen. Overigens is mijn dure technologie verzekerd tegen diefstal en ongelukken, over de fotograafverzekering van Pöppings. Ik hoefde ze nog niet te gebruiken.

Suitsuit koffer test: handbagage in jaren 50 look7) Het belangrijkste in handbagage

Ik heb enorm veel geluk gehad met mijn bagage: slechts één keer was mijn koffer kwijt. Ik was daar al drie dagen voordat mijn koffer eindelijk was aangekomen. In die tijd had ik mijn badpak en de oplaadkabel van mijn camera in mijn koffer – niet zo goed.

Sindsdien ben ik op zoek naar het belangrijkste in mijn leven handbagage heb met mij. In mijn camerahoes Ik heb ongeveer Reisdocumenten, paspoort met paspoort, visum indien nodig, vaccinatiebewijs en creditcard,

Daar informeer ik mezelf altijd over Buitenlandse kantoor aan de toelatingseisen voor het betreffende land.

Vaak moet het paspoort nog een bepaalde tijd geldig zijn, in sommige gevallen heb ik ook een visum nodig. Dit moet je altijd voldoende doorlooptijd krijgen, zodat er geen stress is. Let ook op of bepaalde vaccinaties voorgeschreven zijn tegen gele koorts.

Doorgaan in mijn handbagage zijn meestal MacBook Air. iPad (voor films, series en boeken), camera, dat iPhone en alle oplaadkabels.

Als de zaak opnieuw verloren gaat, kan ik al het andere kopen.

Daarnaast heb ik bij de hand:

Trouwens, ik heb de handtas tijdens de vlucht aan mijn voeten staan, geduwd onder de voorstoel. Dat lijkt onpraktisch? Ik heb zojuist ondervonden dat de cameratas van een medereiziger 's nachts uit de handbagage was gestolen. Zeker is zeker.

Reisblogger Anja Beckmann op de San Blas-eilanden8) Comfortabele lange afstandsvluchten

Op de langeafstandsvlucht ruimvallende kleding slijtage, z. B. gemaakt van katoen. Het materiaal is aangenaam op de huid.

Heel belangrijk voor mij is er een comfortabele broek voor de langeafstandsvlucht, met een brede tailleband.

Ik heb er altijd een in het vliegtuig cardigan in het proces, omdat het in het vliegtuig vaak erg cool is. De deken, die klaar is aan boord, kan ik als kussen gebruiken of het verwarmt mij bovendien.

Veel zweren bij een laag gewicht sjaal, Dus bescherm je jezelf tegen de ijzige tocht van de airconditioning.

Ik draag sportschoenen tijdens de vlucht, als ze comfortabel zijn. Ik doe mijn schoenen uit in het vliegtuig en laat alleen de sokken aan. Je benen en voeten zwellen tijdens lange afstandsvluchten? Daarna kunt u de sneakers losjes aan het einde van de vlucht vastbinden.

mijn functioneel jack is licht, warm, waterdicht en winddicht. Dus weersverschillen tussen het vertrekpunt en de aankomst doen er niet zoveel toe.

Meer informatie is te vinden in dit artikel om het perfecte te maken Reistuig vliegtuig,

9) lange afstandsvluchten (ook tegen trombose en angst)

een nekkussen is praktisch op de langeafstandsvlucht, zodat je de lange reis zonder spanning overleeft. de slaapmasker maakt het gemakkelijker om te slapen en te slapen.

oordopjes hulp bij drukbalans en oorpijn. Ik heb problemen met de drukbalans, vooral als ik verkouden ben – en helaas word ik vaak betrapt. Daar is het neusspray naar de beste vriend.

Op de langeafstandsvlucht die ik gebruik steunkousen, Ze zitten strak en zijn warm, maar als het helpt tegen trombose, accepteer ik dat graag.

Trouwens, ik heb sterke vliegangst, Het ergste van alles is opstijgen, landen en turbulentie.

Ik heb kalmeringsmiddelen eenmaal door de dokter voorgeschreven. Ze hebben me geholpen, maar daarna was ik een beetje duizelig. Ondertussen probeer ik diep te ademen en mijn spieren bewust te ontspannen. Soms helpt afleiding door een boek of een dagboek ook.

10) Lange-afstandsvluchten: check online in

Indien mogelijk zal ik online inchecken via de website of app van de luchtvaartmaatschappij. Ik log in met naam en boekingsnummer. Na het online inchecken ontvang ik mijn instapkaart die u kunt opslaan of afdrukken op uw smartphone.

Dus ik kan de stoel en wachtrij op de luchthaven kiezen bij de bagageafgifteteller, waar het niet zo druk is.

Langeafstandsvlucht: reisdocumenten voor de vlucht11) Wanneer zou u op het vliegveld moeten zijn? En hoe is het proces daar?

Je moet met de trein of auto naar het vliegveld reizen? Soms wordt het krap, bijvoorbeeld. Bijvoorbeeld treinannulaties (ik heb er laatst drie alleen gehad!), Vertragingen of files. Tot dusver heb ik geen vlucht gemist, ik ben altijd van plan voldoende buffers te hebben.

Ik kijk dat tijdens een lange vlucht minstens drie uur voor vertrek ben op het vliegveld.

Vooraf controleren: Wanneer gaat het instappen voor uw vlucht, zodat de passagiers aan boord gaan? Dat kan een uur voor vertrek zijn. Let ook op wanneer de incheckbalies sluiten, zodat u er op tijd bij bent.

De slangen voor je Incheckbalie voor instapkaart en bagagecontrole zijn vaak lang.

Vaak ben ik dat alleen met handbagage gaan. Ik hoef dus geen koffer in te checken op de luchthaven en hoef na de landing niet op mijn bagage te wachten. Op het vliegveld ga ik – als ik vooraf online heb ingecheckt – direct door naar de beveiligingscontrole.

Op de beveiligingscontrole jij en je bagage worden gecontroleerd. Dit kan lang duren, vooral in de winter, totdat de passagiers hun jasje, vest, riem of polshorloge hebben uitgetrokken en ze in de schaal hebben gestopt met een notitieboek, een tablet of een zak met vloeistoffen. Soms moet je zelfs je schoenen uittrekken.

Zorg ervoor dat je oplet Handbagageregels: Voor de vlucht neem ik een transparante, hersluitbare plastic zak met een maximum van 1 liter. Ik verpak shampoo en crèmes in reisformaten (verkrijgbaar in drogisterijen), elke fles of tube kan maximaal 100 ml bevatten. De plastic zakken zijn ook beschikbaar op de luchthavens. Ik pak de plastic zak altijd aan de bovenkant, zodat ik er snel bij kan.

U kunt ook tijd besparen als u een EU-burger bent met een elektronisch paspoort automatische paspoortcontrole gebruikt. Omdat de meesten in plaats daarvan naar de tellers gaan. Open gewoon het paspoort bij de machine, plaats het in de lezer met de afbeeldingspagina en laat het scannen, stap door de barrière, scan het gezicht en u bent klaar! Dan hoef je alleen nog maar naar je gate te gaan waar je kunt gaan zitten wachten tot je instapt.

Op de terugvlucht: moderne luchthavens zoals Singapore of Hong Kong bieden naast gratis wifi ook Sockets of laadstations op. Daar laad ik een smartphone of tablet op, soms in het vliegtuig. Anders heb ik de mijne Power Bank daar.

In Bangkok gebruik ik altijd de mogelijkheid voor een laatste Thaise massage. Dus begin ik ontspannen voor langeafstandsvluchten.

Langeafstandsvlucht: Premium Economy Class bij Condor12) Entertainmentprogramma op lange vluchten

Mijn eerste blik op een langeafstandsvlucht gaat altijd naar de eerste Films en series van het boordprogramma, Let op: Bij Air Asia moet je dit boeken, dan krijg je een tablet met het entertainmentprogramma. Meestal vind ik daar iets geschikts.

Maar voor de zekerheid heb ik mijn (volledig geladen) iPad daar. Ik heb daarvoor Films, series en boeken ingepakt, zodat ik er de tijd mee kan doorbrengen. Op de mijne iPhone Ik heb ook de mijne favoriete muziek daar.

gids Ik koop van tevoren bij Amazon. Ik heb er tijdens de vlucht in gelezen en ben nog enthousiaster over mijn bestemming.

13) Beweging tijdens lange afstandsvluchten

Minimaal één keer per uur moet u opstaan ​​voor een lange afstandsvlucht en door de cabine lopen. Of draai of draai uw voeten in het veld.

14) Eten en drinken op lange afstand

Voor sommige luchtvaartmaatschappijen is het eten inbegrepen, voor anderen kunt u het voor een toeslag bestellen.

Als we 's nachts vliegen, zal ik geen eten bestellen.

Bij langeafstandsvluchten neem ik anders de gemakkelijkste variant. Ik ontbijt en yoghurt als ontbijt. Hierdoor voel ik me minder vol en opgeblazen.

In de tussentijd ben ik een vegetariër. Gedeeltelijk kun je gepast zijn Voedsel vooraf bestellen, bijv. Als vegetarische, koosjer, halal of voor mensen met allergieën,

Kun jij eten meenemen in het vliegtuig? Ja, dat is geen probleem. Zolang er niets meer dan 100 ml vloeibaar is, omdat dit ook geldt voor de handbagageregels. Ik heb het vaak Mueslirepen, koekjes of noten daar.

Vanwege de droge lucht aan boord, drink ik veel, vooral nog steeds mineraalwater, Ik vermijd cafeïnehoudende en alcoholische dranken.

Verpakkingspakket Toilettas - ook voor handbagage15) Zorg op lange vluchten

Ik ga op de langeafstandsvlucht onverbloemd, Ik voel me daar beter bij.

In de plastic zak heb ik er een in mijn handbagage kleine tube (tot 100 ml) met gezichtscrème met. Dit beschermt de huid tegen uitdroging.

Poets je tanden voor de landing zorgt voor een fris gevoel.

16) Lange afstandsvluchten: slapen tijdens de vlucht

Als het vliegtuig stil in de lucht is, werkt het meestal met de slaap. Alleen als er turbulentie is, zit ik klaarwakker op mijn stoel.

En dan wordt een vlucht een seriemarathon of kijk ik heel veel films op een rij.

Reisblogger Anja op Aruba, in het Caribisch gebied17) Vecht jetlag

Overigens boek ik altijd van tevoren de eerste twee nachten ter plaatse Booking.com, Daar kijk ik naar de locatie van het hotel, de prijs, beoordelingen en foto's. Dus ik kan rechtstreeks van het vliegveld naar het hotel rijden en daar eerst ontspannen.

Hier kun je iets geweldigs vinden Hotels Bangkok – de beste (en betaalbare) 5-sterren hotels. Omdat er luxe hotels zijn, soms maar zoveel als normale hotels.

Helaas heb ik nog steeds jetlag na ontelbare vluchten. Het helpt, zo snel mogelijk aanpassen aan de normale dagelijkse routine, veel bij daglicht en in de frisse lucht niet te stoppen.

Welke lange-afstandsvliegtips heb je?

Opmerkingen: er waren geen samenwerkingsverbanden voor dit artikel. Als Amazon-partner en als deelnemer aan andere partnerprogramma's verdien ik gekwalificeerde sales.

meer

Paklijst Long Distance Travel: Tips & Checklist
Marrakech Tips (Marokko): 7 hoogtepunten en 1 waarschuwing
De eerste keer naar Thailand: 18 tips & waar te reizen
Bali insidertips van een local
Hoogtepunten van Singapore: de 10 mooiste bezienswaardigheden
Tokyo Tips & Attractions voor je reis in Japan
Australië, oostkust: 7 hoogtepunten van Melbourne via Sydney naar Cairns
Insider's tiptrip van de lokale bevolking
Reisblogs: de 50 beste reisbloggers

Nieuwsbrief en sociale media

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Abonneer je dan op Travel on Toast per nieuwsbrief. Eens per maand krijg je inspiratie, insidertips en hints over wedstrijden. Volg mij op Instagram, Facebook of Pinterest. Hier kunt u meer over mij te weten komen.

Pin de lange afstandsvliegtips op Pinterest

De 17 beste lange-afstandsvluchten voor uw langeafstandsvluchten (bijv. Naar Australië, Thailand of Bali) - inclusief handbagage voor lange afstanden, kleding voor lange afstanden, voeding en gezondheid. Vluchttips voor uw vlucht! #Lange afstandsvlucht #Flugreisen #Fernreisen

De volgende twee tabbladen veranderen de inhoud hieronder.

Sinds mijn wereldreis het hele jaar door, heeft de wens om te reizen me echt gepakt. Als fulltime reisblogger reis ik ongeveer vier maanden per jaar, bij voorkeur met vriend Carsten en hond Buddy. Of het nu dichtbij of ver weg is, steden, stranden, roadtrips of vegetarische gerechten – ik breng je hier om te dromen, praktisch advies en insidertips te geven. Ik breng je live via Instagram Stories.

Похожие записи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *